Des d’Acupcan tenim l’honor d’ anunciar la signatura d’un Acord Institucional amb la Fundación Europea de Medicina Tradicional China, una institució internacional creada l’any 1989 que, com a fundació privada, té com a principals objectius la promoció, difusió, docència, investigació i defensa de la pràctica de la medicina xinesa a nivell nacional i internacional, sota els criteris de qualitat i rigor científic. La missió de la FEMTC és ajudar a normalitzar aquesta disciplina mil•lenària en el marc legal, docent i assistencial, procurant que la medicina xinesa sigui reconeguda a diferents països i a nivell universitari.

En el mateix, es va acordar que els estudiants de la Escuela Superior de MTC, així com els membres del Practitioner’s Register, gaudeixin de descomptes especials pel curs de formació en acupuntura per a gossos. Així mateix, es va aprovar un pla de convalidacions per a ex alumnes de la ESMTC que vulguin estudiar a Acupcan, es va analitzar la situació del sector en acupuntura aplicada a animals i es van obrir portes per a futures col•laboracions, mostrant d’aquesta forma, el recolzament de la FEMTC en quant a acupuntura aplicada a animals es refereix.
Veient reconeguda la nostra tasca de difusió de la MTC en animals i la qualitat dels nostres estudis, junt amb la FEMTC, el nostre compromís seguirà sent el de difondre els innumerables beneficis d’aquesta teràpia. Us mantindrem informats de futurs projectes conjunts.
Aquí us deixem el link de la notícia publicada per la FEMTC.