La Mika és una gosseta molt especial, tímida, sensible i una mica insegura, desconfiada amb les persones al principi i que vivia en un estat constant d’alerta, no podent relaxar-se MAI, amb l’estrès que això suposa.

La seva responsable, entenent perfectament la naturalesa de la Mika, va buscar solucions no invasives per a ella, les quals van ajudar a suavitzar el problema, però aquest encara persistia, no deixant que la Mika gaudís al 100% dels seus passejos i que no trobés la pau que necessitava .

Va ser en aquest moment, quan van arribar a Acupcan, amb la intenció de millorar la seva qualitat de vida i intentar reduir l’estrès que la Mika patia.

Vam aplicar Acupuntura per Desbloquejar el Qi de Fetge, calmar el seu Shen i tonificar el seu Ronyó.

El resultat va ser immediat encara que subtil al principi …

El primer canvi que vam poder observar en la Mika és que durant els seus passejos ja no s’amagava de la gent, els acceptava al seu voltant sense fugir espaordida.

A partir d’aquí l’avanç va ser molt ràpid, quedant sorpresos tots aquells que la coneixien. La Mika es va relaxar, va gaudir dels seus passejos, corria alegre, s’acostava a les persones i es deixava tocar!! Fins i tot agafava menjar de la mà d’altres persones, fet abans impossible …

En fi, el que es perseguia era el benestar de la Mika, i gràcies a la seva responsable que no va deixar de buscar una solució, ella avui gaudeix d’una vida més tranquil·la i relaxada.